Opslagruimte in Enschede - Duurzame garageboxen

BIG BOX verhuurt opslagruimte gelegen op een gunstig gelegen locatie nabij de A35. Een voordeel van onze opslagruimte is dat jij er alle dagen van het jaar 24/7 bij kan. Een perfecte plek om spullen in op te slaan, een kantoorruimte te vestigen of een auto te stallen.

Bekijk garageboxen

Opslagruimte in het hart van Twente

Op zoek naar stalling voor jouw auto? Of misschien heb je thuis helemaal geen ruimte meer voor al die werkbanken. Waarom plaatst je al deze spullen niet in een eigen garagebox van BIG BOX.

Wij leveren goed beveiligde en luxe opslagruimte in de regio Enschede tegen een scherp tarief.

Een voorbeeld: stel je eens voor hoe handig een BIG BOX kan zijn voor het stallen van  verf als schildersbedrijf. Werknemers kunnen 's ochtends voordat ze naar de klant gaan makkelijk verf ophalen bij de BIG BOX. 

Het terrein is 24/7 toegankelijk. Met een sleutel of met je smartphone kan je de poort openen en zo toegang krijgen tot de garagebox.

Waarom BIG BOX?

Een BIG BOX kan voor verschillende redenen worden ingezet, waarom kiezen voor ons?

- uitstekende ligging nabij de A35
- 24/7 toegang met smartphone en/of sleutel
- duurzaam complex
- een goed beveiligd terrein

Opslagruimte in Enschede - goed gelegen

Alle spullen kwijt in een luxe, goed beveiligde en makkelijk te bereiken BIG BOX. Goed gelegen nabij de A35 in Enschede.

Bekijk de mogelijkheden

Op zoek naar opslagruimte in Enschede. Het boxencomplex van BIG BOX ligt in Enschede en is dankzij de centrale ligging goed bereikbaar.

Je kan jouw auto makkelijk het complex op rijden en doorrijden tot aan jouw eigen garagebox.

Opslagruimte huren in Enschede is een ideale oplossing. Onze garageboxen hebben een uitstekende ligging nabij de A35 in Twente.

Bekijk de mogelijkheden >