Onze boxen

Een BIG BOX is de perfecte oplossing voor ondernemers, ZZP’ers, webshopeigenaren, handelaren, particulieren en doe-het-zelvers. Een aantal voorbeelden uit de praktijk…

Rustige plek om te doe-het-zelven

Bent u in het bezit van een zeilboot, motor, klassieke auto of wilt u even klussen, en zoekt u een plek om ongestoord te werken aan het onderhoud van uw kostbare bezit – waar u altijd bij kunt? Uw BIG BOX is 24/7 toegankelijk, brandveilig, inbraakveilig en hebben alle een elektrische aansluiting. Bij BIG BOX kunt u een ruimte kopen maar ook huren.

Maak gebruik van de comfortabele voorzieningen

Een garagebox biedt u alle ruimte om te klussen aan uw boot of oldtimer. Beschut tegen weer en wind voert u de nodige onderhoudsklussen uit. En u kunt zich ongestoord aan uw favoriete hobby wijden – zonder dat u uw familieleden hindert (of andersom). Natuurlijk is de locatie zeer goed beveiligd – wij weten wat uw hobby u waard is.

Uw eigendommen veilig achter slot en grendel

Uw voorraden en andere bezittingen zijn goed beschermd tegen brand en inbraak.
Wij begrijpen goed dat de veiligheid van uw (bedrijfs)goederen voor u zeer belangrijk is. Die vertegenwoordigen immers een financiële en soms ook emotionele waarde. Daarom heeft BIG BOX het terrein uitgebreid beveiligd. Zo is het terrein omheind en toegankelijk via een schuifpoort voorzien van een toegangscontrole. Voorts is het terrein beveiligd m.b.v. camera’s en zijn er brandblussers aangebracht. Optioneel kunt u uw box voorzien van een alarminstallatie tegen sabotage, inbraak en brand. U blijft dan altijd op de hoogte van de situatie van uw eigendom.

Het complex wordt daarnaast namens de Vereniging van Eigenaars beheerd door een professionele beheerder. Op het complex zal een huishoudelijk reglement gelden, waaraan eenieder op het complex zal moeten houden. De beheerder kan een overtreder -versterkt door de sociale controle van de gebruikers en de camera beelden- aanspreken op zijn- of haar gedrag. Maar de beheerder draagt namens de Vereniging van Eigenaars ook zorg voor het onderhoud van het terrein. Zo blijft het complex tot in de toekomst schoon, veilig en goed onderhouden.

Voordelige inboedelverzekering

Dankzij de uitstekende beveiliging van het terrein en uw box kunt u zelf tegen een laag tarief een inboedelverzekering afsluiten. De verzekeringen t.b.v. de opstal is ondergebracht onder de Vereniging van Eigenaars.
Wij vertellen u graag meer over de uitgebreide beveiligingsmaatregelen op het terrein van BIG BOX.

Brandpreventie

Op het terrein van BIG BOX zijn brandpreventievoorzieningen aangebracht, conform de eisen van de brandweer.

Brandwerendheid boxen

Elke BIG BOX heeft een bijzonder hoge brandwerendheid van 60 minuten.
Een BIG BOX voldoet hiermee aan de hoge eisen NEN 6069:2001 voor brandwerendheid. Zo blijkt uit testen uitgevoerd door TNO.