De mogelijkheden van een BIG BOX

De mogelijkheden van een BIG BOX

De mogelijkheden van een BIG BOX zijn eindeloos, echt waar. Zo kunt u uw BIG BOX gebruiken als bijvoorbeeld een:

• handige werkplaats en opslag voor gereedschap en materiaal
• veilige plek waarin goederen en machines veilig staan opgeborgen op een beveiligd terrein
• zelfstandige ruimte buitenshuis voor voorraden van webshop etc.
• plek om (rustig) te klussen aan zeilboot, motor, klassieke auto
• 24/7 bereikbaar
• Kopen of huren tegen aantrekkelijke prijzen
• Vlakbij A35 en centrum Enschede
• Goede plaats om uw bedrijf te starten of vestigen
• Uniek concept in Enschede

BIG BOX Enschede is er voor iedereen. Ondernemers, ZZP’ers, webshopeigenaren, handelaren, particulieren en doe-het-zelvers vinden ruimte bij BIG BOX Enschede voor zowel koop als verhuur tegen aantrekkelijke prijzen. Ondernemers genieten daarnaast nog van fiscaal voordeel.

Veilige plek voor voorraad en administratie

Bent u zelfstandig ondernemer en zoekt u een veilige plek voor uw voorraad of bedrijfsadministratie – waar u altijd bij kunt? De units van BIG BOX zijn 24/7 toegankelijk, uitstekend beveiligd en gelijkvloers bereikbaar.

Uw bedrijfsgoederen beschermd opgeslagen

Uw voorraden zijn geld waard. In de units van BIG BOX kunt u uw bedrijfsgoederen inbraakveilig en brandveilig opslaan. De schone en droge box is dag en nacht toegankelijk, het hele jaar door.
Of gebruik de unit voor de opslag van uw archief. U kunt de box ook inrichten als showroom of werkplaats. Elke box heeft bovendien een officieel huisnummer zodat u uw box als bedrijfsruimte kunt inschrijven. Daarnaast is het mogelijk om de units aan elkaar te koppelen tot een grotere ruimte geheel naar uw behoefte.

Handige werkplaats voor gereedschap en materiaal

Bent u ZZP’er met een klusbedrijf en zoekt u een handige plek voor uw gereedschappen en werkmaterialen – waar u altijd bij kunt? De units van BIG BOX zijn 24/7 toegankelijk en liggen op straatniveau: u rijdt met uw bedrijfsbusje gewoon tot voor de deur van uw box; u laadt de benodigde goederen in en rijdt vervolgens het afgesloten terrein af op weg naar uw klant.

Makkelijk spullen inladen voor de deur van uw BIG BOX!

Al uw materiaal onder een dak

Zet al uw gereedschappen, steigermateriaal, ladders e.d. veilig neer in een box van BIG BOX. Zo beschikt u over een centrale plek waar u ook uw werk kunt voorbereiden. U kunt de box kopen of huren en dat tegen aantrekkelijke prijzen
U richt uw box naar eigen voorkeur in, precies zoals het handig is voor u. Met werkkasten, gereedschapswanden en een werktafel. En natuurlijk beschikt uw box over eigen stroom met een tussenmeter. U kunt optioneel zelfs krachtstroom aansluiten.

Ruime opslag voor uw voorraad

Bent u webshopeigenaar en zoekt u een zelfstandige ruimte buitenshuis voor uw voorraden – waar u altijd bij kunt? De units van BIG BOX zijn 24/7 toegankelijk, brandveilig en inbraakveilig. Tevens kunt u de unit gebruiken als depot voor de verspreiding van post of media.

Werk vanuit huis, sla uw voorraad elders op

Een webshop eigenaar en liever niet meer de voorraad thuis? Kies voor een ruime unit van BIG BOX.
Dat is een zelfstandige ruimte waarin uw voorraden schoon en droog worden opgeslagen. Een inbraak- en brandveilige plek, die bovendien altijd op straatniveau ligt. Geen gesjouw met dozen dus: u rijdt gewoon met uw auto tot vlak voor de deur van uw BIG BOX. Omdat de unit is voorzien van een huisnummer, kunt u hier uw goederen laten bezorgen. Het is zelfs mogelijk om uw unit op afstand te laten bevoorraden. Informeer naar de mogelijkheden.

Rustige plek om te doe-het-zelven

Bent u in het bezit van een zeilboot, motor, klassieke auto of wilt u even klussen, en zoekt u een plek om ongestoord te werken aan het onderhoud van uw kostbare bezit – waar u altijd bij kunt? Dan is een BIG BOX iets voor u. Een BIG BOX is 24/7 toegankelijk, brandveilig, inbraakveilig en heeft alle elektrische aansluitingen. Bij BIG BOX kunt u een ruimte kopen maar ook huren.